Epilare RICA – sistemul de epilare avansata

Misiunea RICA este sa creeze ingrediente naturale din resursele vaste ale Siciliei si vulcanului Etna, sa potenteze elementele locale refolosibile si remarcabile ca si proprietati. Produsele RICA sunt profesionale, de o calitate dovedita inca din 1994 si aceasta datorita investitiei permanente in cercetare si dezvoltare.

RICA a venit cu o abordare unica inca de la inceput pozitionand produsele din ceara in segmentul produselor cosmetice, un concept diferit fata de alte branduri. Astfel a luat nastere o formula brevetata care include uleiuri vegetale hranitoare, dioxid de titan care confera elasticitate, glyceryl rosinate care tine locul colofoniului atat de controversat, oxidul de zinc anti-inflamator si anti-iritant si ceara naturala de albine. Acest complex de ingredienti ofera o performanta superioara cerii si o experienta corporala mult mai placuta si mai putin dureroasa.

In 2011 RICA si-a reconfirmat pozitia de lider in inovatie si respectul fata de natura aducand un concept nou: ceara bio solubila Rica 100 % naturala creata cu noua tehnologie Bamboo Depilation System.

Tehnica RICA presupune respectarea urmatorilor pasi:

1) Pregatirea:

Gelul pre-epilator cu lapte de bumbac este delicat si pregateste pielea pentru epilare, si, fiind usor de absorbit favorizeaza o aderenta optima a cerii. Laptele de bumbac este imbogatit cu extract de galbenele pentru o actiune emolienta si cicatrizanta 100% naturala.

2) Epilarea totala:

Epilarea totala a zonelor sensibile este o procedura care face obiectul unei specializari in ingrijirea corporala. Este vorba de linia braziliana cu unt de avocado, bogata in vit. A, D si E, cu efect antioxidant, fara colofoniu, parfum si coloranti artificiali. Aceasta ceara este de unica folosinta, nu arde sau irita pielea, conferindu-i o textura placuta la atingere, si scoate firele care au cel putin 2-5 mm lungime fara a le rupe.

! Este foarte important sa va asigurati de experienta persoanei care va epileaza atunci cand este vorba despre zone sensibile. Un estetician cu experienta va respecta reguli de epilare precum intinderea tegumentului, sustinerea ferma a zonei sensibile, aplicarea cerii la o temperatura de maxim 45 grade pe fasii mici. Nu in ultimul rand aceasta va respecta cele patru sensuri de crestere a firelor de par, fara a smulge perpendicular cu pielea ci in sens invers sau paralel.

3) Tratarea zonei epilate:

Lotiunea post epilare cu ulei de avocado, ulei de migdale dulci si extract de aloe vera vindeca, calmeaza si protejeaza pielea. Aceasta lotiune este recomandata si pentru ingrijirea zonei epilate dupa gomajul saptamanal pana la urmatoarea sedinta de epilat. Astfel firele nu mai cresc sub piele si nu mai apare foliculita.

*RICA este certificata Ecocert, organizatie de control si certificare specializata in sectorul international de produse organice. Valorile de baza Rica sunt o sursa de mandrie si reprezinta acel „ceva” care o ajuta sa se diferentieze de alte branduri. Aceste valori sunt: cercetarea si dezvoltarea in propriul laborator, controlul permanent al calitatii, productia optimizata si nu in ultimul rand educatia.

Preturi si Oferte.


Preturi Cosmetica Fit-Up Bucuresti
Epilare cu ceara RICA


 • Epilat Lung
  Pret: 35 Lei

 • Epilat Scurt
  Pret: 25 Lei

 • Epilat Brate
  Pret: 25 Lei

 • Epilat Inghinal Partial
  Pret: 20 Lei

 • Epilat Inghinal Total
  Pret: 35 Lei

 • Epilat Abdomen sau Lombar
  Pret: 15 Lei

 • Epilat Axila
  Pret: 15 Lei

 • Mustata
  Pret: 10 Lei

 • Perciuni
  Pret: 8 Lei

 • Barbie
  Pret: 5 Lei

 • Pensat Curatat
  Pret: 20 Lei

 • Pensat Forma
  Pret: 35 Lei

 • Vopsit Sprancene
  Pret: 20 Lei

 • Vopsit Gene
  Pret: 20 Lei

 • Pachet 1 (Epilat Lung + Epilat Inghinal + Brate + Axila + Mustata)
  Pret: 110 Lei

 • Pachet 2 (Epilat Lung + Epilat Inghinal Total)
  Pret: 60 Lei
Cumpara

* Epilarea se realizeaza cu produsele si tehnica RICA. (ceara traditionala ce nu se refoloseste in zonele sensibile si ceara de unica folosinta in restul corpului).