Preturi si Oferte X-Body Fit-Up Bucuresti


Beneficii

Economisești timp.
Durata propriu-zisă a unui antrenament complet este de doar 20 de minute. Intensitățile se pot regla individual în funcție de grupa musculară lucrată, astfel încât putem avea antrenamente de tonifiere generală, sau antrenamente cu tema: mâini, abdomen, etc.
Arzi grăsimea nedorită
Având în vedere că este un antrenament complet de consolidare a musculaturii, se transformă modul în care organismul folosește calorii. Este un instrument foarte eficient pentru pierderea în greutate și eliminarea grăsimilor în exces prin modificarea metabolismului bazal. De aceea sunt suficiente 2-3 ședințe săptămânale.
Fără presiune pe articulații
Impulsurile electrice lucrează mușchii direct în profunzime, nu există nicio presiune asupra articulațiilor, astfel încât acestea nu sunt stimulate excesiv așa cum se întâmplă în cazul antrenamentelor tradiționale, în special cele cu greutăți.
Crește masa musculară
Electrozii sunt plasați direct pe corp pentru fiecare grupă majoră de mușchi, astfel încât toate impulsurile își ating obiectivul. Este ușor și nu poți da greș, chiar dacă nu execuți corect exercițiul, electrozii aplicați direct pe mușchi îți asigură corectitudinea acestuia.
Ameliorează durerile de spate
Costumul are electrozi aplicați pe musculatura care susține coloana vertebrală, musculatura care este antrenată deficitar prin antrenamentele tradiționale. Cu EMS, mușchii posteriori ai trunchiului devin mai puternici și durerile de spate se ameliorează.
Echilibrează sistemul muscular
Electrozii aplicați în costum, lucrează musculatura simultan și facilitează uniformizarea masei musculare prin aplicarea impulsurilor și pe mușchii mai puțin dezvoltați.


XBody-YoungMale-1-RGB-LR

Utilizare

Impulsurile electrice sunt induse de un dispozitiv special și transmise prin intermediul unor electrozi aplicați pe piele, direct pe mușchii vizați. Aceste impulsuri provoacă contracții musculare, rezultatul fiind similar cu angajarea propriu-zisă a mușchilor în mișcare.
Electrozii NU au contact direct cu pielea, astfel că se elimină orice fel de riscuri de senzatii neplacute. Tehnologia NU prezintă niciun fel de contraindicații. Pentru a beneficia de un program de antrenament efficient cu rezultate vizibile, se recomandă între 2-3 ședințe săptămânal.
O sesiune de antrenament completă durează 20 de minute, fără încălzire.
Antrenorii noștrii adaptează structura antrenamentului în așa fel încât dumneavoastră să ajungeți cât mai repede la rezultatele dorite.


Tehnologia

Tehnologia E.M.S. (Electronical Muscle Stimulation) reprezintă inovația în ceea ce privește sitemul de antrenament eficient și comprimat. Tehnologia beneficiază de o sferă largă de aplicabilitate, fiind folosită atât pentru antrenamente de întreținere și tonifiere, cât și în practica medicală pentru prevenția unor afecțiuni, reabilitare post traumatism, ameliorarea durerilor de spate, corectarea posturii, imobilizare la pat.

Tehnologia transmite impulsuri ÎN PROFUNZIMEA fibrelor musculare, astfel realizându-se contracții la care acele fibre, usual, nu sunt supuse și de aici rezultând un antrenament complet.

 

Analiza indicilor corporali si elaborarea fisei individuale de antrenament.


Preturi X-Body Fit-Up Bucuresti
Pachete standard


 • Sedinta Proba X-Body
  Pret: GRATUIT!!

 • 1 x Sedinta X-Body
  Pret: 150 Lei

 • 4 x Sedinte X-Body
  Valabil 20 de zile
  Pret: 440 Lei (110lei/sedinta)

 • 6 x Sedinte X-Body
  Valabil 30 de zile
  Pret: 550 Lei (91lei/sedinta)

 • 8 x Sedinte X-Body
  Valabil 30 de zile
  Pret: 640 Lei (80lei/sedinta)

 • NELIMITAT X-BODY
  Valabil 1 luna
  Pret: 690 Lei
Cumpara


*Antrenamentul dureaza 50 de minute si se desfasoara doar cu antrenorul personal
*Antrenamentul se programeaza/reprogrameaza cu cel putin 24 de ore inainte

*Abonamentele NU sunt transmisibile